Tolvajok elloptak egy egész házat Texasban

Nem kis meglepetés ért egy texasi házaspárt, akik piciny házuknak csak a hűlt helyét találták a Houstonban vásárolt telken.

Casey Friday a feleségével együtt két és fél évet, valamint 35 ezer dollárt áldozott arra, hogy felépítsék “pici házukat”, amit éppen csak felállítottak a texasi főváros Spring Branch nevű negyedében, amikor valaki, vagy valakik ellopták – jelentette a helyi sajtó. A ház helyén csak a tönkretett kocsibejáró maradt meg.

A környezetettudatos életükhöz tervezett kis épület eltűnése teljesen letörte a házaspárt, akiknek azonban szerencséje volt. Miután az ellopott ház történetét felkapta a helyi sajtó, és a texasi televíziók híradói is foglalkozni kezdtek a különös esettel, az épületet sikerült megtalálni a város déli részén. Mint kiderült, a környéken lakó emberek már több napja látták, hogy ott van a ház, de senkinek sem jutott eszébe, hogy az lopott lehet.

Friday elmondta, hogy bár visszakapták az épületet, már nem biztos, hogy szeretnének abban élni,  közben ugyanis már kibéreltek egy apartmant. A férfi közlése szerint most azt tervezik, hogy a kis házat el fogják adni egy olyan embernek, akinek nincsen lehetősége arra, hogy felépítsen magának egyet.

A helyi rendőrség egyelőre nem tudja, hogy ki lopta el a házat, közölve, hogy a tolvaj nem feltétlenül az az ember, akinek a földjén azt megtalálták. Egyébként a házat nem volt valami nehéz meglovasítani. Az ugyanis egy utánfutón volt. A tolvajnak csak hozzá kellett csatolnia egy erősebb autóhoz, és elhajtania vele.

Fotó: Europress/Getty

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez