Sokk és gyász: Liam Payne tragikus halála Buenos Airesben

Liam Payne, a One Direction egykori tagja, tragikus módon elhunyt Buenos Airesben. A 31 éves énekes egy szálloda erkélyéről zuhant le, és a halottkém jelentése szerint több súlyos sérülést szenvedett. A hatóságok kizárták az idegenkezűséget, de szemtanúk szerint Payne zavartan viselkedett a baleset előtt. Liam Payne halála nemcsak a rajongókat, hanem a szélesebb közvéleményt is megdöbbentette. Az eset körülményei és a sztár viselkedése felvetik a droghasználat és a mentális egészség kérdéseit, amelyek egyre nagyobb figyelmet kapnak a közéleti személyiségek körében.


Mit mondott a halottkém? A halottkém jelentése szerint Payne testén 25 különböző sérülés nyomát találták, amelyek összhangban állnak a magasból való eséssel. Az énekes fej- és mellkasi sérülései önmagukban is halálosak lehettek. Az előzetes boncolási jelentés kimutatta, hogy Payne halálához több sérülés vezethetett, amit az argentin Országos Büntető- és Büntetés-végrehajtási Ügyészség is megerősített.
Az ügyben eljáró halottkém hozzátette, hogy az énekes fejsérülései önmagukban is elegendőek lettek volna a halálához. Payne súlyos koponya- és mellkasi sérüléseket szenvedett, külső és belső vérzése volt, de a hasi és végtagsérülései is hozzájárulhattak a halálához.


Forrás
Kép forrása
Kép forrása

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez