Kulcsár Edina negyedik szülése következményeiről panaszkodott

A négygyermekes édesanya három hete hozta világra negyedik gyermekét, egy kisfiút. Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyermeke, Dion, szintén császármetszéssel született. Az anyuka most megosztotta, hogyan érzi magát a műtét után.
Mint írtuk, megszületett Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M második közös gyermeke, egy kisfiú. Kulcsár Edinának ez a negyedik gyermeke, hiszen Szabó-Kulcsár Medox, Szabó-Kulcsár Nina és Varga Amara után most egy újabb testvér, Dion érkezett a családba. Az édesanya korábban elárulta, hogy augusztus közepére várták a szülést, de a hőség miatt a baba korábban érkezett, és testvéreihez hasonlóan császármetszéssel jött világra.
A négygyermekes édesanya korábban is elmondta, hogy mindegyik gyermekét császármetszéssel hozta világra, így jól tudta, mire számíthat a beavatkozás után. Most azonban a közösségi oldalán panaszkodott, hogy ezúttal nehezebben gyógyul, mint korábban.


„Ettől féltem a legjobban, hiszen ez már a negyedik volt, és sokan mondták, hogy készüljek fel, mert ez lesz a legdurvább. Most pedig, hogy túl vagyok rajta, azt kell mondanom, ezt viseltem a legjobban. Szülés után két napra jöhettünk haza, és hiába készült az egész család arra, hogy majd én pihenek meg fekszem egész nap… mentem és csináltam az itthoni teendőimet. Fájdalom ide vagy oda, jobban esett, hogy haladok a dolgaimmal, minthogy feküdjek” – magyarázta korábban Edina, akit már többen is óva intettek, hogy pihenjen a szülés után, mert ez nagyon veszélyes lehet.
Edina elmondta, hogy a császármetszés következményei, hogy hosszú ideig haskötőt kell viselnie a gyorsabb regenerálódás érdekében. A Facebook-történetében panaszkodott, hogy mind a négy szülés után haskötőt kellett viselnie, ami nem túl kényelmes. Különösen zavarja, hogy majdnem egy hónappal Dion születése után is L-es méretet kell hordania. Bár ez később változik, és egyre kisebb méretet kell majd viselnie, most úgy érzi, hogy lassabban halad a gyógyulás, mint a korábbi szüléseknél. A negyedik szülés költségei is jelentősek voltak, nagyjából kétmillió forintba került.


Kép forrása
Kép forrása
Az eredeti cikk megtekinthető itt.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez