Katona lett ifj. Schobert Norbi

Ifjabb Schobert Norbert, Rubint Réka és Schobert Norbi második gyermeke, hivatalosan csatlakozott a Magyar Honvédség területvédelmi tartalékosaihoz. A Bálna központi toborzóirodájában rendezett eseményen ifj. Schobert Norbert egészségügyi vizsgálaton esett át, majd aláírta a szükséges dokumentumokat. A fiatal korábban azzal indokolta a döntését, hogy ha van egy ország, amit szeretünk, akkor hajlandóaknak kell lennünk megvédeni.


,,Én úgy gondolom, hogy az első és legfontosabb dolog megvédeni az országot, ahová születtünk és ahova annyi emlék köt bennünket,,-mondta Norbi.


“Összefogásra van szükség. Pont ezért csatlakozom a Magyar Honvédség tartalékos katonáihoz. Nagyon megérintett a Magyar Honvédség mottója: „Szeretem, Megvédem!” Én is így gondolom. Ha téged is érdekel a haza védelme, akkor csatlakozz te is a Magyar Honvédséghez!” – olvasható a bejegyzésben, ahol még a a Magyar Honvédség toborzóvideóját is megosztotta, amivel szeretné meggyőzni a követőit is, hogy kövessék a példáját, és védjék meg Magyarországot.
A 19 éves Schobert Norbi mellett más fiatalok is csatlakoztak a honvédséghez tartalékosként, és 3 hónapos kiképzésük Szentendrén zajlik majd. Nagyon fontos, hogy az emberek kiálljanak hazájuk és béke mellett, és ezért elismerés jár ifj. Schobert Norbinak, hogy vállalta ezt a felelősséget.



Kép forrása
Az eredeti cikk megtekinthető itt.

(Visited 90 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez