Nem volt éles a váltás, Kecskés Enikő kiköpött másával randizik T.Danny

T. Danny élete a Redditen folyamatosan napirenden van. Egyesek szerint ismét közel került az exéhez, mások pedig azt találgatják, hogy Kecskés Enikő hasonmásával randizik. A pletykák és találgatások mindig izgalmasak, de végül csak az idő mondja meg, mi az igazság.
T. Danny az év elején nehéz szakításon ment keresztül, búcsút mondva “élete szerelmének”. A fiatal zenész az érzéseit egy külön albumon öntötte ki. Később Hajdú Péter műsorában bevallotta, hogy bár a lány már nincs vele, a szerelem még mindig él benne. Kecskés Enikő azonban nem hagyta szó nélkül, és a kamerák előtt megvádolta volt szerelmét a megcsalással.
Dani dalai sokszor tükrözik a személyes érzéseit és életének fordulópontjait. A “Szívtipró” című nótájában is találunk olyan sorokat, amelyek Enikőre utalnak. Ezek a szövegek lehetnek kifejezése a múltbeli kapcsolatuknak vagy érzéseinek.

,,Exem kitálal egy podcastben, úgy tűnik, ennyire rossz lettem. De mesélhetek én is… Hol kezdjem? Ez puszta ököl, nincsen bandázs itt, egyedi a csaj úgy, mint hat másik.’’

◦ T. Danny és Kecskés Enikő kapcsolata sok pletykát generált a Reddit közösségében. Ám történt egyszer, hogy egy másik lánnyal együtt buliztak a Romkertben, és az Instagramon is követték egymást. Az érdeklődést fokozta, hogy Alexandra, a gyönyörű modell, hasonlít Dani exbarátnőjére. Azonban itt jön a csavar: Alexandra ritkán jár Magyarországon, mivel Ausztráliához köti. Ráadásul menyasszonyként ismert, így a lehetőségek korlátozottak. Talán csak barátság vagy közös baráti kör lehet közöttük.


Kép forrása
Kép forrása
Kép forrása
Az eredeti cikk megtekinthető itt.

(Visited 7 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez