Tengerbe veszett Kajdi Csaba, motorcsónakkal indultak keresésére

Kajdi Csaba, a sikeres üzletember, aki korábban aktívan űzte a sportot, úszni indult egy nyári vakáció során. A Visage modellügynökség vezetőjeként ismert, és gyerekkorában a tenisz és a vívás mellett az úszást is rendszeresen gyakorolta. Az úszás azonban váratlanul riadalmat okozott, talán a víz mélysége vagy más tényező miatt.
„Úszni szerettem a legjobban, az izzadós sportok sosem jöttek be. A nyarakat általában Nizzában töltöttük, nagynénémékhez jártunk át strandolni, akik Nizzától nem messze laktak” – idézte fel gyerekkori emlékeit a Sláger FM-en Kajdi Csaba, aki egy ilyen nyaralás során a frászt hozta szüleire.

„Bementem a tengerbe, hogy úszok egyet. Elúsztam az első bójáig, aztán a másodikig és így tovább. Végül az utolsó, tengerjáró hajóknak kijelölt bójánál álltam meg, ami már eléggé nyílt víz. Nagyjából másfél kilométerre lehettem a parttól. Megkapaszkodtam a bójában, nem voltam fáradt, de gondoltam megállok. Az a bója már olyan hatalmas volt, hogy átölelni se tudtam” – mondta RádiósCyla
Szülei és mások is nagyon megijedtek, amikor eltűnt. Apja még pofont is adott neki, és motorcsónakok indultak a keresésére. Kajdi azonban végül “csak” úszott, és mindenki megkönnyebbült.


Kép forrása
Kép forrása
Az eredeti cikk megtekinthető itt.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez