Kasza Tibinek elege lett, elbúcsúzik a Tv képernyőjéről

Kasza Tibi, a Szerencsekerék műsorvezetője, már visszavonult a zenei élettől, és most a tévés karrierje végét is tervezi. Úgy érzi, hogy korai lenne nyugdíjba mennie, majd azt mondta, hogy azok, akik nem kedvelik, és remélik, hogy 10 év múlva már nem lesz képernyőn, megnyugodhatnak: előbb befejezi a televíziózást.
Kasza Tibi jelenleg a TV2-n vezeti a Szerencsekerék műsorát, és szeptember elején érkezik a Kísértés, amit korábban Sebestyén Balázs vezetett az RTL Klubon. A 47 éves műsorvezető úgy érzi, hogy már nem fog zenélni, és hamarosan lezárja a tévés karrierjét. Addig azonban a műsorvezetést folytatja, amíg megtalálja magát benne.


„Azt gondolom, valahol ötvenéves koromban lesz egy elgondolkodás, ott a tortám felett ülve fogok számot vetni, mi van még hátra. Annak, aki azért szurkol, hogy mikor tűnök el a média világából, tíz évet nem kell várni, de néhány klassz év biztos még benne van, de utána végleg visszavonulok”
– mondta


Kasza Tibi a Blikk-nek adott interjúban elmondta, hogy a TV2-nek sokat köszönhet, hiszen számos műsorban kapott lehetőséget, és hatalmas sikereket ért el. Azonban amint kialszik benne a szenvedély, búcsút mond a tévének. A korai nyugdíj sem áll távol tőle: 50 éves korában, vagyis 3 év múlva komolyan elgondolkodik majd azon, hogyan tovább.


Kép forrása
Kép forrása
Kép forrása
Az eredeti cikk megtekinthető itt.

(Visited 103 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez