Azahriah kudarcot vallott a Szigetfesztiválon

Azahriah, hazánk egyik legnépszerűbb előadója és az ország legbefolyásosabb, legértékesebb híressége, korábban három teltházas koncertet adott a Puskás Arénában. Az idei Sziget fesztiválon csütörtök este lépett fel, de sajnos a fellépése teljes kudarcnak bizonyult. A közösségi médiában közzétett videó felvételeken jól látszik, hogy gyakorlatilag állva aludt a közönség a színpad előtt.


Az előadót kevesen várták, és a fesztiválközönség nem igazán bulizott Azahriah dalaira: tombolás helyett csak harmatgyenge tapsikolás és néhány alig énekelt slágerrefrén volt hallható.


„Milyen punnyadt közönség volt már”
„Ezzel a dallal mindig felrobbantja a nézőteret Azi. Hallani se szoktam Azit, mert a közönség együtt énekel vele. Jaj itt ez a közönség csak bámészkodni ment”
„Közönség gyászol”
„Botrányos….bár én a Puskás első napján is le voltam döbbenve a “nézőkön”..de ezzz… én is Azit sajnálom, nem érdemelte meg ez a közönség őt”
– írták a kommentelők.

Érdemes figyelembe venni, hogy a hangulat függ a közönség méretétől és összetételétől is. Késôbb már élénkebb a reakció, de azért látható volt, hogy néhányan még mindig csak állnak és figyelik az előadót.


Az eredeti cikk megtekinthető itt.

(Visited 1,346 times, 4 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez