Három fiatal halt meg egy fának csapódva

Augusztus 12-én egy tragikus baleset miatt három fiatal élete vált semmivé Újhartyán és Hernád között. A 21 éves A. Levente, 18 éves szerelme, R. Renáta és kedvese barátnője éppen egy hernádi buliba tartottak, amikor kocsijuk hirtelen lesodródott az útról és egy fának csapódott.
A tragikus baleset során a kocsi teljesen összetört, és a bent ülő fiatalokhoz már hiába hívtak mentőt: egyikük életét sem tudták megmenteni, sőt még holttestüket is csak a tűzoltók tudták kiszabadítani a roncsból. Mindhárom fiatal családja mélyen megrázta a történtek, és nem értik, hogyan történhetett a baleset. Bár úgy tudni, hogy a fiatal férfi Opeljén rossz minőségű abroncs volt, az ismerősök szerint Levente nem drogozott és nem ivott, vezetés közben főleg nem.


Drága unokaöcsém! Sajnos itt hagytál bennünket. Fájó szívvel és szomorúsággal, de arra gondolok, hogy odafent nézel bennünket és vigyázol a többi családtagunkra. Az angyalok legyenek veled, nagyon hiányzol és nagyon szeretünk. A szívemben tartalak, míg élek!
– köszönt el Leventétől az unokatestvére.Idős nagymamája is megtörten búcsúzott szeretett unokájától és Renitől:


Nyugodjatok békében, drága unokám és a társa, az angyalok vigyázzanak rátok, soha nem feledünk el
– búcsúzott a gyászoló nagyszülő.
Jelenleg még nem állnak rendelkezésre pontos információk arról, hogy mi okozhatta a tragikus balesetet. A rendőrség jelenleg is vizsgálja a körülményeket, és reméljük, hogy hamarosan többet megtudunk a történtekről.


Az eredeti cikk megtekinthető itt.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez