Porig alázta Dárdai Blankát L.L Junior

Az említett zenész az Ázsia Expressz forgatásán nyilvánosan megalázta 18 évvel fiatalabb kedvesét. Amint hazaértek, azonnal szakítottak. Az Ázsia Expresszben L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolata komoly próbatétel elé került. A kamerák előtt a rapper agresszíven viselkedett, és szegény lányt olyannyira megalázta, hogy a stábtagoknak is kínos volt.. Bár a páros rövid időre kibékült, hazatérve végleg szakítottak.


L.L. Junior utólag röstellte a vállalhatatlan viselkedését a TV2 Titkok című műsorban. A stábtagok szerint még Blankával közös jeleneteket is ki akartak vágni, de a műsorszerkesztés végül más döntést hozott. A TV2 sajtóosztálya hangsúlyozta, hogy a kreatív csapat határozza meg, mi kerül adásba, és a szereplőknek nincs beleszólásuk az utómunkába és a szerkesztésbe.


Blanka hazatérve csak a szépre emlékezett. Az oldalán áradozott arról, hogy mennyire megváltoztatta őt az Ázsiában látott szegénység.
„Olyan hála van bennem Ázsia óta! Ez a fajta bőség, az otthon kényelme, annyira, de annyira hiányzott, hogy az hihetetlen. Azzal soha nem volt gond, hogy az apró dolgokért is hálás tudjak lenni, de Ázsia óta rájöttem, hogy ezek nem apró dolgok. Ez a minden! Az ember csak k*rvára telhetetlen. Mindenem megvan, ami a boldog élethez szükséges. Gazdag vagyok! Van mindennap mit ennem, innom, és van ágyam. Köszönöm! És ez nem elcsépelt gondolat. Amióta hazajöttem, sok pillanatnál megállok. Szeretem, ahogy változok és ülepednek bennem dolgok. Ezért jó élni!” – írta Dárdai Blanka


Kép forrása
Kép forrása
Az eredeti cikk megtekinthető itt.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez