Több, mint Szafari – Afrika csodái

Afrikában is találhatóak olyan tengerparti városok és gyönyörű partszakaszok, amelyek a borturizmus, élettel teli kikapcsolódás és hegyi kirándulások kedvelőit is vonzzák. Hadd mutassam be néhányat közülük:

1. Camps Bay, Fokváros, Dél-Afrikai Köztársaság: A trendi Camps Bay tengerpart híres a fehér homokjáról és a pihenésre tökéletes környezetéről. Kedvenc hírességeid autogramját is itt szerezheted be.

2. Diani Beach, Kenya: Diani homokja hihetetlenül finom, a víz kellemesen meleg és kristálytiszta. A majmok megfigyelése és a röplabdázás is itt vár.

3. Skeleton Coast, Namíbia: A titokzatos Skeleton-part sziklás zátonyai és vészjósló köde miatt különleges. Itt láthatod a múlt hajóinak maradványait is.

4. Watamu, Kenya: Watamu nemzeti parkja ideális a snorkelezéshez és búvárkodáshoz, de magányos pihenésre is tökéletes.

5. Nungwi, Zanzibár, Tanzánia: Nungwi partján a makréla és sárgaúszójú tonhal halászata is népszerű. Az itt élő emberek kedvessége különleges.

6. Anse Source d’Argent, Seychelle-szigetek: A világ egyik leggyakrabban fotózott strandja, gránitsziklákkal és kristálytiszta vízzel.
Afrika sokkal többet kínál a szafarinál – a tengerparti városok és természeti szépségek is felejthetetlen élményeket nyújtanak!

Kép forrása
Kép forrása
Kép forrása
Kép forrása
Kép forrása
Az eredeti cikk megtekinthető itt.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez