AZ EMIRATES MEGNYITOTTA ELSŐ UTAZÁSI ÜZLETÉT HONGKONGBAN

Az Emirates légitársaság történelmi fejlődése során számos mérföldkőhöz érkezett. 1985-ben indította első járatait Dubajból Karacsiba és Mumbai-ba, majd 1987-ben átvette első saját repülőgépét, az Airbus A310-304-est. Az Emirates működésének első öt évében 14 úti célra repült, beleértve Dubajt, Mumbaít, Delhit, Karacsit, Ammánt, Colombót és Frankfurtot. A légitársaság a fedélzeti szórakoztatás terén is úttörő volt, és az elsők között telepített videorendszereket minden utasosztály ülésébe.


Most pedig, az Emirates hivatalosan megnyitotta első utazási üzletét Hongkongban, ami egyben az első ilyen üzlet a Távol-Keleten. Az üzlet a Nexxus épületben található, és 1500 négyzetméteres területen kínál prémium szolgáltatásokat, beleértve a repülőjegy-foglalást, jegyértékesítést és személyre szabott ügyfélszolgálatot. Az üzletet hivatalosan Orhan Abbas, az Emirates távol-keleti kereskedelmi műveletekért felelős alelnöke avatta fel, jelenlétükben Shaikh Saoud Al Mualla, az Egyesült Arab Emírségek főkonzulja és Alriyami Sultan, az Emirates Hong Kong területi menedzsere.
Az üzletben egy társalgó-szerű környezet található, ahol az utasok kényelmesen lefoglalhatják utazási programjaikat. Négy dedikált ügyfélszolgálati pult működik az üzletben, ahol repülőjegyeket lehet foglalni, jegyeket vásárolni és általános kérdéseket megválaszolni. Az utazási tanácsadók segítenek az utasoknak a legjobb döntések meghozatalában.


Az interaktív képernyőkön a látogatók szelfiket készíthetnek barátaikkal az ikonikus Emirates háttér előtt. Az önkiszolgáló képernyők minimalizálják a várakozási időt és elősegítik a gyorsabb kiszolgálást, míg a LED-képernyők a legújabb Emirates termékeket és promóciós ajánlatokat mutatják be. Így az utazók még jobban élvezhetik az Emirates vendégszeretetét és kényelmét a vásárlói út minden lépésében.

Kép forrása
Kép forrása
Kép forrása
Az eredeti cikk megtekinthető itt.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez