Túristáknak kedvez az Egyesült Arab Emírségek

Az Egyesült Arab Emírségekben új „Jaywan” fizetési kártyákat vezetnek be, amelyek szeptembertől elérhetőek lesznek. A kártyák kibocsátásával párhuzamosan az ATM-hálózatot is fejlesztik, hogy könnyebb legyen a készpénzfelvétel. Emellett az értékesítési pontok is felkészülnek a Jaywan kártyák elfogadására. Ez a lépés további lehetőségeket teremthet a turisták és helyiek számára a kényelmes és biztonságos fizetésre az országban.
A Jaywan kártya használata számos előnnyel járhat az Egyesült Arab Emírségekben:
1. Kényelem: A Jaywan kártya lehetővé teszi a gyors és egyszerű fizetést az értékesítési pontokon és az ATM-eken keresztül. Nincs szükség készpénzre vagy csekkre.

2. Biztonság: A kártya használata biztonságosabb, mint a készpénz hordozása. Elveszett vagy ellopható készpénz esetén nehéz visszaszerezni, míg a kártyát le lehet tiltani és újat igényelni.
3. Nemzetközi elfogadottság: A Jaywan kártya nemcsak az Egyesült Arab Emírségekben, hanem világszerte elfogadott. Így utazás során is könnyen használható.

4. Jutalmak és kedvezmények: Néhány kártya jutalmakat vagy kedvezményeket kínál a vásárlásokért vagy a kártya használatáért.
5. Költségellenőrzés: A kártya használata lehetővé teszi a kiadások nyomon követését és a költségvetés betartását.
Fontos megjegyezni, hogy a Jaywan kártya előnyei a kibocsátó banktól függenek, és érdemes tájékozódni a konkrét kártya feltételeiről és előnyeiről.

Kép forrása
Kép fortása
Kép forrása
Az eredeti cikk megtekinthető itt.

(Visited 96 times, 3 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez