Te kiadnál 37 milliót egy szobáért?

Dubaj mindig is a luxus és a fényűzés városa volt, és a legdrágább hotelszobái sem okoznak csalódást. Ha azonban a legjobbat, a pénzt nem kímélő, kivételes élményeket keresed, néhány dubaji luxusszálloda extravagáns lakosztályokat, penthouse-okat és exkluzív villákat kínál. Ezek mind a város, sőt a világ legdrágább hotelszobái közé tartoznak, akár 36 millió forintos éjszakánkénti áron.

Az egyik ilyen különleges helyszín az Atlantis The Royal Dubajban. Ebben a fényűző szállodában a legexkluzívabb „szoba” ára 37 millió forint. Miért ennyire drága? Itt minden földi jó megtalálható: lélegzetelállító kilátás, bárok, kényeztetés. A Sky Pool a 22. emeleten hosszan elnyúló medence, amely páratlan panorámát nyújt a pálmaszigetekre.

A VIP duplex medencekabin pedig a magányt kedvelőknek tökéletes választás: saját üvegfenekű merülőmedencével és terasszal rendelkezik. Az Atlantis The Royalban a belsőépítészet a beduinok nomád életmódját idézi, és az egész üdülőhelyen visszaköszön a víz motívuma. A szálloda 795 szobája gyémánt ékszerész által tervezett kényelmi felszerelésekkel várja a vendégeket. A Royal Club tagjai egész napos pezsgővel, délutáni teával és szendvicsekkel kényeztethetik magukat. Az üdülőhelyen 17 étterem, 32 300 négyzetméteres gyógyfürdő és 1100 négyzetméteres négyszobás lakosztály is várja a vendégeket. Az últragazdagok számára ez a hely a csúcs: a legexkluzívabb lakosztályért 100 ezer dollárt(vagyis 37 millió forintot) kérnek el .

Kép forrása
az eredeti cikk megtekinthető itt.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez