Ezeket ne hagyd ki, ha Abu Dhabiban jársz

Abu Dhabi az Egyesült Arab Emírségek egyik gyöngyszeme, és számos kihagyhatatlan látnivalóval várja a látogatókat. Ha ellátogatsz ide, mindenképpen érdemes kipróbálni ezeket a programokat:


0. Sheikh Zayed Nagymecset: Ez a világ egyik legnagyobb mecsete, impozáns építészeti stílusban és gazdag díszítéssel. A több millió Swarovski kristályból kirakott csillárja lenyűgöző látványt nyújt. A naplemente utáni megtekintés különösen szép élmény.


0. Yas Marina Circuit: Az autóverseny szerelmeseinek kötelező látnivaló. Itt rendezik meg minden évben a Formula-1 Abu Dhabi nagydíjat. Bejárása is izgalmas, de még jobb, ha beleképzeled magad a versenyzők helyzetébe.


0. Observation Deck at 300 kilátó: Az Ethitad Towersben található Jumeirah At Etihad Towers hotel 74. emeletén található kilátó fantasztikus panorámát nyújt Abu Dhabi városára. Kivilágítva is lenyűgöző élmény12
Ezen kívül ne hagyd ki a Saadiyat nyilvános strandot, a Yas Mall bevásárlóközpontot, a Louvre Abu Dhabi múzeumot és az Emirates Palace impozáns épületét sem

(Visited 7 times, 7 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez