Egy különleges étterem Dubajban

A Krasota étterem Dubajban egy olyan gasztronómiai élményt kínál, ahol a mesterséges intelligencia és a vizualitás találkozik. Az “Imaginary Future” menüjük nyolc fogásból áll, és a jövőbe kalauzol minket. De miért is olyan különleges ez az étterem?


Az “Imaginary Future” menü egy sötét szobában kezdődik, ahol színes projekciókéletre keltik a környezetet. Itt találkozhatunk például a híres francia mesterszakács, Paul Bocuse kivetített alakjával, aki bemutatja a felszolgált fogásokat. A menü során különböző forgatókönyveket láthatunk az emberiség várható jövőjéről, mint például víz alatti városok, űrkolóniák vagy apokalipszis.

Krasota Dubai – The Address Downtown Hotel

Az ételek is ehhez igazodnak, és a mesterséges intelligencia pontosan ismeri az ételeket és a vendégek elvárásait.
De nem csak a projekciók teszik különlegessé az éttermet. A vacsoraasztal is interaktív felülettel rendelkezik, amely érzékelők segítségével megkülönbözteti a különböző tárgyakat, például a tányérokat és poharakat. Így a vendégek akár arcade játékot is aktiválhatnak érintéssel.
A Krasota étterem egy olyan hely, ahol a gasztronómia és a technológia találkozik, és ahol a vendégek egy egyedi, multiszenzoros élményben részesülhetnek.

Kép forrás
Az eredeti cikk megtekinthető itt.
Kép forrás

(Visited 13 times, 13 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez