Berki Krisztián csúnyán átverte a Viszkist

A tavaly májusban tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztiánról még most is kerülnek elő olyan történetek, amikről eddig nem lehetett hallani. Kínos történeteket idézett fel Ambrus Attila a több mint két éve elhunyt Berki Krisztiánról. Sokáig úgy tűnt, hogy a kalandos sorsú üzletember és a jó útra tért, egykori bankrabló remek cimborák, együtt szerepeltek az Ázsia Expresszben, amit meg is nyertek. A kapcsolatukat azonban megrontotta az, ami mindkettőjük életében kulcsszerepet játszott: a pénz.

A tízmilliós főnyereményért ugyanis együtt dolgoztak meg, de a summát Berki egyedül tette zsebre. – Nem tartotta be dolgokat… Helyretettem, mert a többi versenyzőt is átverte, azt mondta nekik, ha odaadják az érmeiket, visszaoszt nekik a nyereményből, de ez soha nem történt meg. Krisztián hozta a formáját, engem is több millióval lehúzott, de én tudtam, hogy át fog verni. A többi versenyző viszont a mai napig haragszik rá. Maradjunk annyiban, hogy én is mínusszal jöttem ki a műsorból – magyarázta Ambrus. – Volt egy közös könyvünk, abból is vita lett. Felhívott, hogy adjak “fagyipénzt”. Mondtam, hogy Krisztián, miről beszélsz? Mint kiderült, azt hitte, eladom a könyveit, és odaadom neki a pénzt. Mondtam, hogy először eladom a sajátjaimat, mert piacozom, aztán eladom a tied. Ő nem így gondolta…- fogalmazott Ambrus.

Szerinte Berki halála kódolva volt, az izomceleb sokakkal szemben nem volt korrekt, vele is majdnem összeverekedett egy tévéstúdióban. „Nem ismerek olyan embert, akit ne vert volna át. Fatalista volt, a cél érdekében sok mindent bevállalt. Volt önkritikája, de mást mutatott a külvilágnak. Ott tartok, hogy maradt még pár száz könyv, ez az ő öröksége. Amikor eladom az összeset, akkor megpróbáljuk átutalni a rá eső bevételt a két gyerekének és a két exfeleségének – ígérte a Viszkis.

kép forrás : https://anyanyelvcsavar.blog.hu/

Kép forrás : https://index.hu/

Forrás : Átverte a Viszkist Berki Krisztián – sosem hallott sztori látott napvilágot

(Visited 12 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez