Angelina Jolie és Brad Pitt lánya követeli hogy távolítsák el apja vezetéknevét nevéből

Továbbra sem csitul Angelina Jolie és Brad Pitt évek óta húzódó válása, a szőlőbirtokukért folyó harc és a gyermekeik felügyeleti jogáért folytatott csata egyelőre pedig korántsem kedvez a kétszeres Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-díjas Pittnek. Egyre inkább úgy tűnik, hogy bár színészként továbbra is a csúcson van, teljesen széthullhat Brad Pitt magánélete. A 60 éves amerikai színész évek óta húzódó válási csetepatéja legújabb fejezetében ugyanis már nemcsak Angelina Jolie, de közös gyermekeik is ellene fordultak. Olyannyira, hogy 18 éves lánya a hétfői születésnapján azzal lepte meg magát, hogy elhagyja a Pitt vezetéknevet. Mint ismeretes, Brad Pitt és Angelina Jolie örökbefogadott és saját gyermekei közül Vivienne, Maddox, Zahara és most már Shiloh sem viseli híres apjuk vezetéknevét.

Shiloh Jolie-Pitt május 27-én töltötte be a 18. életévét, és rögtön be is adta a papírokat a névváltoztatásról, hogy végérvényesen maga mögött hagyhassa az édesapjával való kapcsolatot. Azt nem tudni, mi vezetett idáig, de sokak szerint Angelina Jolie az elmúlt 8 évben módszeresen manipulálta gyermekeiket, akik sajnos fiatal koruk ellenére hagyták magukat meggyőzni Brad Pitt alkalmatlanságáról, mint apa. Vivienna és Shiloh mellett az egykori pár legidősebb lánya, Zahara hat hónappal ezelőtt került a címlapokra azzal, hogy teljes neve helyett csak anyja leánykori nevét hajlandó használni. Eközben a Us Weekly 2021-ben arról számolt be, hogy a színészek fia, Maddox nem használja a Pitt vezetéknevet a nem hivatalos dokumentumokon, hanem a Jolie-t használja. A színésznő azonban állítólag akkor nem támogatta a vágyát, hogy törvényesen megváltoztassa a nevét, így ő a legfrissebb információk szerint egyelőre még Jolie-Pittként fut, bár vélhetően már nem sokáig.

Kép forrása : https://starity.hu/

forrás : https://444.hu/2024/06/01/angelina-jolie-es-brad-pitt-18-eves-lanya-a-birosagtol-keri-hogy-nevebol-tavolitsak-el-apja-vezeteknevet

(Visited 8 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez