Mindenkit váratlanul ért Tompos Kátya halála

Az egész országot megrázta, hogy a tragikusan fiatalon, hosszan tartó betegség után elhunyt Tompos Kátya.

Kátya az utóbbi két évben gyakorlatilag eltűnt a nyilvánosság elől, csak ritkán vállalt fellépést. Csupán néhány hete derült ki, hogy már egy ideje egy igen ritka rákbetegéggel küzd, amit Magyarországon nem tudnak kezelni. Barátai, kollégái ekkor úgy döntöttek – bár Kátya titokban akarta tartani a közönség előtt – hogy mégis a nyilvánossághoz fordulnak, és segítséget kérnek. A színésznő anyagai tartalékait ugyanis addigra már teljesen felemésztették a kezelés költségei. A Fábián Juli Emlékalapítvány gyűjtése elindult, a Szegedi Nemzeti Színházban csak néhány napja tartották meg a Szeretünk Kátya című jótékonysági gálaestet, és május 30-án jelentették be, hogy a reméltnél is több pénzt sikerültösszegyűjteniük.

Alig 41 évesen ment el, de már maradandót hagyott maga után, dalait sorra osztják meg a közösségi médiában, felelevenítik emblematikus szerepeit. A színésznő több színházban is játszott, a teátrumok pedig megrendülten értesültek a tehetséges művész elvesztéséről.

Az orvosok ugyan mindent megtettek annak érdekében, hogy itt tartsák még őt ezen a földön, Kátya szervezete alig három nap alatt adta fel a harcot. Alig egy nappal azt követően, hogy biztossá vált, meglett a pénz a további kezelésére.

Kép forrás : https://magyarnemzet.hu/

forrás : https://www.borsonline.hu/celeb/2024/06/nem-utalt-semmi-a-tragediara-

(Visited 7 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez