Kengurut ettek a Spiritben
Ismét kitett magáért a legjobb magyar wellnesshotel séfje, ezúttal kengurusült került az asztalra. A sárvári hotel zsúfolásig megtelt a karácsonyi-szilveszteri időszakban.
A karácsonyi ajándék mellett speciális menüvel várták a vendégeket. A levesek kedvelői a tyúkhúsleves és a brokkoli krémleves között választhattak, aztán roston sült süllővel, mexikói sertéstokánnyal, hawaii csirkemell-szelettel, mangalicatarjával és burgundi módra elkészített Angusz marhával folytathatták a sort. Köretként kapros túrós galuskát, burgonyakrokettet és fokhagymás vajas zöldségeket kínált a séf, desszertként pedig fehércsokoládés-pisztáciás szeletet, marcipános szeletet, tojáslikőrös kuglófot. Mindemellett azonban még külön svédasztal is várta a vendégeket.
De nem volt hiány wellnessprogramból sem: karácsony második napján például a téli csillag meséjét választhatták a koránkelők borral és tömjénnel, röviddel dél után jó ebédhez szólt a nóta tokaji aszús testradírozással, kora délután sörös-mézes testápolásra lehetett benevezni, a délutáni zeneidőt mandulakrémes testápolás tette ünnepivé, aztán forralt boros Krampusz szaunaszeánsz következett, majd hógolyócsata néven jeges szaunaprogramon vehettek részt a vendégek.
Szilveszterre pedig Radics Gigi koncerttel, show-műsorral, tűzijátékkal és pazar lakomával készülnek.