Magyar falu lesz a franciaországi foci EB-n

A szervezők a festői szépségű Puy St. Vincentbe várják a franciaországi EB-re érkező magyar szurkolókat, akiknek költséghatékony, kényelmes és biztonságos szállást biztosítanak az itt kialakított EB Faluban, ahol különleges és izgalmas programokkal is várják a kikapcsolódni, pihenni és szórakozni vágyó magyarokat.

Az EB Falu megálmodója, Sallai György volt labdarúgó, a Friends Club Hungary Kft ügyvezetője elmondta, hogy már „régóta várta az alkalmat, hogy egy ilyen nemes alkalomból össznépi rendezvényt hozzon létre a magyar szurkolóknak. Az EB Faluval „méltó módon” szeretnék megünnepelni a magyar válogatott kijutását a franciaországi labdarúgó EB-re.

A magyar labdarúgó-válogatott 1986 óta először vesz részt rangos nemzetközi versenyen, az Európa-bajnokságra pedig utoljára 1972-ben, Belgiumba jutott ki, ahol a negyedik helyen zárt.

A magyar szurkolókat Puy St. Vincentben kényelmes alpesi apartmanokban szállásolják el, más franciaországi szállásokhoz képest nagyon kedvező áron.

Az EB Falu hivatalos utazásszervezője a Neckermann Magyarország, amely biztos hátteret nyújt az értékesítésre. Emellett biztosítja a buszos kiutazást is Puy St. Vincentbe, térítés ellenében pedig a mérkőzések helyszínére is eljuttatja a szurkolókat. Érdemes kilátogatni a március 8-ig tartó Utazási Kiállításra is a Hungexpóra, ahol a Neckermann standján ebből az alkalomból kifejezetten kedvező árfolyamon (299.90Ft = 1 Euro) lehet befizetni az utazásra.

A Globoport újságírójának kérdésére Dr. Szvoboda János, a Neckermann Magyarország cégvezetője elmondta, hogy a magyarok teljes biztonságban érezhetik majd magukat az EB Faluban, ahol saját biztonsági személyzet fog gondoskodni a rendről és a békéről. Az EB-mérkőzések helyszínén pedig nyilvánvaló, hogy a francia hatóságok kiemelt védelmet fognak majd biztosítani – tette hozzá a cégvezető.

A szervezők nagy hangsúlyt fektetnek a különböző zenei programokra, tematikus estékre, sportszakmai beszélgetésekre, sportbajnokságok és fakultatív buszos kirándulások szervezésére is. Fontos megemlíteni, hogy Puy St.Vincent minden szempontból ideális választás a magyar szurkolók elszállásolására. A város ugyanis kiváló infrastruktúrával rendelkezik, nagyjából félúton van Lyon és Marseille között. Az EB Faluból körülbelül két és fél órára van mindkét helyszín, ahol a magyar válogatott csoportmérkőzései során pályára lép. Azok számára is ideális választás a magyar EB Falu, akik nem csak a labdarúgás miatt, hanem kirándulás céljából akarnak ellátogatni Franciaországba. Puy St. Vincentből ugyanis könnyen megközelíthető Provance, Nice, Cannes és Monaco is.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez