Megérkezett a kóla-ízű chips

Mind a külföldiek, mind a japánok egyetértenek abban, hogy a Calbee új kóla-ízű chipse nagy győzelem. Persze szerencsésnek kell lenni ahhoz, hogy szerezzünk belőle.

Amit el lehet mondani a japán nasikról, az az, hogy iszonyatosan széles a választék, és bizony a furcsa párosítások és bizarr ízek is teret kapnak az ország boltjainak polcain. Ha Japánban valaki a chipsre gondol, általában a Calbee jut az eszébe, ami az egyik legismertebb márka. A cég évek óta forgalmazza az enyhén sós mellett többek között az erőleves ízű chipset, ami az egész ország kedvence. Annak ellenére, hogy a Yamayoshi és a Koikaya nevű cégek már kijöttek a kávé- és narancsízű chipsekkel.

bv4pxcecqaaearn-e1417620439626 cp-1

A Calbee most úgy döntött, hogy decemberben kicsit felrázza a kedélyeket, és előáll egy új ízzel. A termék egyelőre azonban igazán prémiumnak számít, ugyanis nem kapható boltokban: kizárólag darujátékokból lesz elérhető. Utóbbi az a játékgép, amiből egy kampóval juthatunk hozzá a nyereményhez. Ennek oka a Namco és a Calbee közös promóciója. A fenti különleges termék lesz a díj az országban működő 200 Namco szórakoztató központban december 18-tól kezdve.

namcocalbee2

A kóla-ízű chipset az emberek már kipróbálták. Erről látható itt egy videó.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez