Charlie Sheen visszatér?

Idén a nagyformátumú botrányhős egyszer már utalt arra, hogy tárgyalásokat folytat a Warner Bros Stúdióval, hogy a Két pasi meg egy kicsi című sitcom záró epizódjában szerepeljen. Igen, a záró epizódban, mert mióta négy éve Charlie Sheen kiszállt, pontosabban kirúgták, egyre rosszabb számokat ért el a sorozat.

Szépen lassan, de biztosan kiderült, hogy Ashton Kutcherrel még csak megközelíteni sem tudja azt a nézettséget a sorozat, amit a kokain-alkohol-prostituáltak háromszögében fetrengő Sheen-nel folyamatosan, és biztosan produkálni tudott. Hiába no, az emberek általában szívesebben néznek minősíthetetlen marhákat, mint szépfiúkat. És ez szinte független attól, hogy ténylegesen mi is a filmbeli szerepük.

Az amerikai CBS csatorna óvatosan utalt már rá, hogy a korábban szinte mérhetetlenül sikeres sorozat döglődik egy ideje, és komoly esély van rá, hogy befejezik. Az évekig tartó lendületet az törte meg, hogy hosszú huzavona utána a stúdió kirúgta az alkohol-és drogproblémákkal küzdő Charlie Sheent. Illetve dehogy küzdött ő ezekkel. Pénze, ideje, lehetősége és személyisége mind adott volt ahhoz, hogy ilyen életvitelt folytasson. Szóval Sheen és a siker ment, Kutcher és a bénázás jött.

sheen-scarface-438x345

Most már a dátum is publikus, 2015. február 19-én láthatjuk utoljára a szellemi óriásoknak éppen nem nevezhető, ám kétségtelen, hogy (néha) szórakoztató Harper családot. Kiszivárgott hírek szerint a befejező epizód a megszokott 22 perc helyet közel egy órás lesz majd.

Asthon Kutcher egy Ellen DeGeneres Showban szerepelt nemrég, és itt „szivárogtatott ki” először információkat arról, hogy befejeződik a sorozat. Ezek után hozta szóba a műsorvezető, hogy esetleg visszahozzák az eredeti főszereplőt, hogy igazán nagyot szóljon a finálé. Kutcher természetesen semmi konkrétat nem mondhatott, ám úgy viselkedett, úgy próbált hárítani, hogy abból természetesen mindenki értette mi fog történni, illetve mire készül a Warner Bros. Februárban meglátjuk, bár igaz, hogy tudni már hamarabb is tudni fogjuk.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez