Vaginájába rejtette a szexmunkás a lopott láncot

Nigériában, Lagosban csípték el a zsaruk azt az igencsak leleményes és persze semmitől vissza nem riadó szexmunkást, aki bedrogozta és elkábította barátját, majd szó szerint magává tette egy drága ékszerét. Amikor elkapták, kiderült, hogy 3 napig a vaginájában rejtegette a zsákmányt!

Mint a szarka, úgy csapott le a csillogó nyakékre a 26 éves Tessy, aki szexmunkásként keresi meg a napi betevőt, illetve csak kereste, miután a rendőrség lefülelte és gyorsan kinyomozta: hogyan sikerült megszabadítania a drága ékszertől egy barátját, és milyen körülmények között rejtegette azt.

Tessy és Odijie, a károsult, szokás szerint egy hotelben találkoztak pásztorórázni.
Tessy jó előre kitervelte, hogy aznap nem vár borravalót a partnerétől, inkább saját maga díjazza szexuális szolgáltatásait.
-Rábeszélte Odijiét, hogy vegyen be egy olyan új gyógyszert, amely növeli a szexuális vágyat és úgy felpörgeti, mintha legalábbis Duracell-nyuszi lenne. Az belegyezett, bevette a tablettát, csak éppen az egy rég lejárt szavatosságú és forgalomból kivont gyógyszer volt, amelyet azért tiltottak be, mert a kemény drogokhoz hasonló hatást vált ki – mondta el az egyik rendőr.
Odijiére hatott a “lónyugtató”, pár pillanat alatt kidőlt, a szexmunkás Tessy pedig, letépte a vaskos aranyat, és szó szerint magáévá tette – azaz vaginájába rejtette az ékszert. Természetesen szélsebesen távozott a tetthelyről, és a zsákmányt is biztonságbn tartotta.
Amikor a kifosztott és bedrogozott kuncsaft magához tért, azonnal Tessy-t gyanúsította.
-Felébredtem, és tudtam, hogy csak ő lehetett, felhívtam, de mindent tagadott. Jeleztem a szálloda igazgatójának a történteket, így voltaképpen ő intézkedett, kihívta a rendőrséget, amely azonnal lezárta a hotel környékét. Tessy-t is elfogták, két napon át vallatták, de tagadott, így elengedték.
Ám újabb fordulatot vett az ügy, amikor Odijie testvére kiverte a balhét, mondván, hogy a lánc az övé, és a tettes igenis Tessy.
Újra letartóztatták a szexmunkást, aki háromnapos vallatás után megtört, és bevallotta, hogy papírzsebkendőbe csavarva, hüvelyébe dugta az ékszert, és úgy szelelt el a hotelből.
Az pedig a slusszpoén, hogy az aranylánc végig a vaginájában volt, így gyakorlatilag röhejessé tette a rendőröket, akiknek meg se fordult a fejükben, hol lehet, egészen addig, míg a bizonyítékot el nem távolították Tessy testéből.

Egy darabig nem dugdos semmit Tessy, irány a dutyi!

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez