Hódít a kínai tavaszi tekercs Namíbiában

Százféle ételből, főként a szecsuáni konyha ízlése szerint választhatnak a főváros, Windhoek legnépszerűbb kínai éttermében. A hely népszerűsége töretlenül emelkedik.

Napról napra többen jönnek, namíbiaiak, itt dolgozó kínaiak, turisták és más külföldiek, újságolja a kínai rádió riporterének. Cui Taixin a tulajdonos a hosszú étlap híve, száz féle fogást kínál. Ezek közül a legtöbb a szecsuáni konyha remeke, csípős és fűszeres. Az alapanyagok Kínából érkeznek, a konyhában mindent úgy csinálnának, mintha otthon lennének. A tökéletes ízekről 3 gyakorlott kínai chef gondoskodik, munkájukat 14 namíbiai alkalmazott segíti. Cui, a főnök azonban újításokon töri a fejét, annak ellenére, hogy minden este körül ülik a nagy körasztalokat a vendégek. Újabb recepteket hozna be, és bemutatná Kína más régióinak konyhaművészetét is.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez